Spectacole muzicale

mister nicu

Spectacolele muzicale ale lui Mister Nicu aduc bucurie și învățare copiilor de toate vârstele! Mister Nicu are 12 spectacole muzicale originale în repertoriu dezvoltate și create de-a lungul celor 16 ani de activitate. El lucrează în permanență pentru a adăuga altele noi care să captiveze la fel de mult copii și să continue cu răspândirea educației prin intermediul muzicii și al cântecelor.

În fiecare spectacol se învață ceva nou, fie că sunt noțiuni de bază (de exemplu elemente din natură, anotimpuri, despre vreme), fie că sunt mai complexe ( despre relații de prietenie, despre școală)

Fiecare spectacol este live. E important ca spectacolul să fie unul real, în care cântăm și ne bucurăm alături de copiii.

Spectacolele muzicale sunt o modalitate excelentă de a îmbina distracția cu învățarea. Unul din personajele principale ale spectacolelor mele este Ștefănel, un băiețel care are tot felul de pățanii și pe care copiii îl vor îndrăgi foarte repede.

Prin intermediul spectacolelor, copiii se vor distra, dar vor căpăta și instrumente pentru a înțelege și aplica lecții importante în viața lor de zi cu zi, își vor dezvolta vocabularul și vor reține mult mai ușor elementele educative cheie ale spectacolului.

Mister Nicu este responsabil de redactarea tuturor textelor și de conceperea ideii pentru spectacol, conturând lumea și personajele în care se desfășoară întâmplările. De această dată, pasiunea sa pentru educație, mișcare, muzică și creativitate se îmbină într-un mod inedit pentru a da viață spectacolelor muzicale pe care le imaginează.

După fiecare spectacol educatoarele sau părinții pot explora ideile pe care copiii le-au descoperit în spectacol. Toate cuvintele sau conceptele noi învățate prin cântec se sedimentează mai bine în mintea copiilor și ei reușesc astfel să își îmbogățească cu ușurință vocabularul.

Dacă vrei să te bucuri de un spectacol muzical cu Mister Nicu e foarte simplu. Tot ce trebuie să faci e să completezi formularul de contact  și în cel mai scurt timp el va reveni către tine.