Servicii

Am creat Mister Nicu și Centrul Educațional Joaca pentru ca familiile și comunitățile să găsească moduri alternative și amuzante de a petrece timp, de a învăța împreună și de a se bucura unii de ceilalți.

Am petrecut o bună parte din viață ca voluntar, sau lucrând cu activități pentru copii alături de cercetași. Acest lucru mi-a oferit o perspectivă nouă asupra modului în care putem pune pe educația pe primul loc, dar într-un mod creativ și plăcut pentru copiii.

Dintotdeauna am considerat că educația nu se limitează doar la statul în bancă și tocitul pe de rost al unor noțiuni abstracte. Majoritatea copiilor reușesc să învețe mult mai repede prin cântec, mișcare și joc.

Beneficiile educației prin joc au început deja să fie cunoscute și este una din valorile principale pe care le promovez, în fiecare activitate pe care o fac. Învățăm prin joc noțiuni geografice, numărăm, cântăm, aflăm cuvinte noi, dar și povestim despre subiecte care aduc comunitatea mai aproape: prietenie, bullying, adevăr, minciună, călătorii, mersul la școală.

Pe lângă mesajul educativ care este prezent în orice altă activitate pe care o fac, mai am 4 valori importante care mă ghidează:

• Fiecare spectacol muzical este creat de la 0. Creez atât textele cât și muzica pentru fiecare spectacol, astfel că repertoriul folosit este unic și original.

• Cânt live, de fiecare dată. La fel ca și scopul educativ pe care îl promovez în fiecare activitate, muzica live este una din lucrurile care mă reprezintă. Vreau ca cei mici să se bucure de un spectacol real, să audă cum sună muzica live și să se bucure de acest sentiment.

• Toate jocurile care se pot închiria de la noi sunt create manual de mine. Unele din ele sunt chiar inventate, așa că poți experimenta mai multe jocuri și să vezi care te prinde cel mai bine.

• Mizez mult și pe mișcare, pentru că învățăm multe despre noi, despre corp și despre limitele noastre și prin ea. De aceea folosesc elemente dinamice în toate spectacolele muzicale. Pentru copiii mai mari și aventuroși (aici incluzând și adulții!) ofer spre închiriere flota de minibiciclete care are modele unul și unul numai bune de testat și care te vor ajuta să te reconectezi la copilul din tine și la cel de lângă tine.