Jocuri supradimensionate

Jocurile lui Mister Nicu sunt unice și printre cele mai căutate între activitățile propuse de el.

E destul de greu să le încadrezi într-o definiție clasică, sau să le descrii regulile la toate, pentru că sunt diferite și unele dintre ele sunt chiar inventate de Mister Nicu.

Cam ce e comun tuturor acestor jocuri este că te fac să te întorci în timp, ca adult la jocul simplu. Fără reguli complicate, majoritatea jocurilor de bazează mai mult pe dexteritate, concentrarea atenției și rapiditate.

Sunt jocuri care te țin în priză indiferent de vârstă, jucate pe echipe sau singur. Sunt o modalitate perfectă prin care să aduci un pic de culoare evenimentului tău, dar și râsete și bună dispoziție.

Aceste jocuri facilitează interacțiunea părinte-copil, încurajând o comunicare deschisă și în care copilul va fi antrenat cu ușurință. Sunt și un mod bun de a „uita” de jocurile de pe tabletă și telefon, de a stimula simțurile și a „antrena” corpul și creierul să se miște în unison pentru a atinge obiectivul și a câștiga jocul.

Ce e și mai special la aceste jocuri este că toate sunt create și meșterite de mâinile pricepute ale lui Mister Nicu. Nu vei găsi două jocuri la fel, ceea ce înseamnă că poți trece pe la toate mesele și îți poți încerca puterile cu mai multe tipuri de joc.

Jocurile se pot închiria pentru orice tip de eveniment, chiar și în cadrul școlii Altfel sau al taberelor. Tot ceea ce trebuie să faci este să ne lași un mesaj aici  și vei fi contactat în cel mai scurt timp cu toate detaliile.