Flota de mini-biciclete

Pun la dispoziție spre închiriere flota noastră de mini-biciclete. Numele ar putea induce în eroare, pentru că nu e vorba doar de biciclete destinate copiilor, am tot felul de modele numai bune de testat și pentru adulți. Sunt de toate felurile, de la pegas la biciclete pe trei roți și chiar kart-uri de viteză.

Sunt ideale pentru evenimente în aer liber, întreceri prietenești între copii dar și între adulți. Am participat cu ele la mai multe evenimente și au fost întotdeauna foarte apreciate.

Pentru că nu mai găsești în altă parte asemenea modele (unele sunt chiar unicat!) ele oferă o alternativă faină pe care o poți aduce la orice fel de eveniment în aer liber. Din experiențele trecute pot să împărtășesc faptul că ele s-au bucurat de un succes imens și în rândul adulților, care s-au distrat încercându-le pe toate.

Poți să le închiriezi de oriunde ai fi în țară, trebuie numai să mă contactezi prin formularul (link către pagina de contact) de pe site și eu mă voi ocupa de restul detaliilor.