Despre Mister Nicu

Ajut familiile și comunitățile să petreacă împreună timp de calitate prin muzică, dans și joc.

Ajut familiile și comunitățile să petreacă împreună timp de calitate prin muzică, dans și joc. 

Vrei să găsești activități interesante și distractive pentru tine și familia ta? Poate nu de puține ori ai căutat modalități prin care să fii alături de familie și prieteni, într-un mod antrenant și distractiv. Există numeroase activități așa-zise pentru copii, dar în care tu ca adult de cele mai multe ori stai deoparte și privești la distracția lor.

Cea mai bună metodă de conectare cu copilul tău este însă să faci activități cu el, în care îi oferi 100% din atenția ta. Și dacă în același timp te și distrezi și te simți bine asta nu va face decât să vă întărească relația. În plus, prin joc vei reuși să dezvolți abilitățile de comunicare, abilitățile sociale, creative și cognitive ale copilului tău.

Nu în ultimul rând, este o modalitate excelentă de a reduce stresul atât la nivel personal cât și al familiei. Momentele în care lași totul deoparte și cânți, dansezi sau te iei la întrecere sunt acele momente care rămân vii în amintirea familiei și de care vă aduceți aminte cu drag peste ani.