Centrul Educational Joaca

Centrul Educațional Joaca a fost gândit ca un spațiu care să mai aproape familiile și comunitățile aflate în proximitatea orașului Cluj.

Este un loc special în care se întâmplă magia educației prin joacă. Este în primul rând, chiar „acasă” la Mister Nicu. Aici el și-a construit o casă din baloți de baie și a amenajat spațiul generos al curții astfel încât să fie pretabil pentru mai multe tipuri de activități.

Aici găsești: un leagăn imens de care se pot bucura atât adulții cât și copiii, ridicarea cu liftul, elemente de circ contemporan, spațiu în care se pot organiza întreceri pe bicicletele din flotă, și un loc în care poți experimenta jocurile creative inventate de Mister Nicu. Fiind situat în natură te bucuri și de un peisaj natural frumos și „instamagrabil”.

Este un loc liniștit, în care scapi de energia și nebunia orașului și te bucuri de natură, copiii și cei apropiați.

Este un loc care se potrivește unei petreceri aniversare, o petrecere din cadrul firmei în care vrei să vii cu copiii sau alte evenimente festive.

Centrul este deschis către comunitățile din proximitate și suntem foarte bucuroși ori de câte ori ne trec pragul copiii din apropiere. Organizăm vizite și activități cu prilejul Școlii Altfel și suntem deschiși la colaborări noi pentru diverse evenimente: zile de naștere, petreceri cu prietenii, petreceri de firmă.

Singura regulă este că trebuie să lași la o parte alte preocupări și să fii pregătit să te joci alături de copilul tău. Mister Nicu se va asigura de bunul mers al lucrurilor astfel încât toată lumea să se simtă bine și să găsească o activitate potrivită și captivantă.

Pentru că vrem să avem o relație personală cu oricine ne trece pragul considerăm că cel mai potrivit e să programezi o vizită, să vezi locul și activitățile oferite. Așa poți înțelege mai bine cine suntem și ce putem oferi.

Poți să ne lași un mesaj prin formular (link către pagina de contact) și revenim către tine cu un telefon. Inserat poze cu activități de la Centru